Kurs

Kurssteder for Eventyrreisen, YOGA med barn, 2019:

Nordfjord: 31.05.-02.06. Påmelding og info, trykk her.

Stjørdal: 30.08.-01.09. Påmelding og info, trykk her.

Harstad: 13.-15.09. Påmelding og info, trykk her.

Bergen: 27.29.09. Påmelding og info, trykk her.

Tromsø: 11.-13.10. Påmelding og info, trykk her.

Kurssteder for Familieyoga,  2019:

Nordfjord: 31.05. Påmelding og info, trykk her.

Stjørdal: 30.08. Påmelding og info, trykk her.

Harstad: 13.09. Påmelding og info, trykk her.

Bergen: 27.09. Påmelding og info, trykk her.

Tromsø: 11.10. Påmelding og info, trykk her.

Kursbeskrivelse for Eventyrreisen, YOGA med barn:

Er du mor, far, lærer, barnehageansatt eller på annen måte har barn i din hverdag? Ønsker du å lære teknikker som hjelper barn å mestre dagens stressende samfunn? Da ER dette kurset noe for deg.

Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boken min; Eventyrreisen, yoga for barn. Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr og meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.

Velkommen til en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar med pusten og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi hopper med kenguruen på jakt etter lykken. Vi kler på oss manetdykkerdrakt og reiser til havets bunn på skattejakt. Vi lar yogamatta forvandles til en fredfull trehytte, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden, og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Kursbeskrivelse: Familieyoga

Har du lyst å gjøre yoga sammen med noen du er glad i? Familieyoga bygger tilstedeværelse med hverandre, samarbeid, motorikk, glede og mestringsfølelse.

Kom og bli med på en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar pusten med og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens kler på oss manetdykkerdrakt og reiser til havets bunn på skattejakt. Vi lar yogamatta forvandles til en fredfull strand, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Hvis du ønsker kurs på din hjemplass, er det bare å ta kontakt. Nordstjerna barneyoga er alltid åpen for nye eventyrreiser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close